Het Aagtje is gestrand in Makkum en dit jaar verhuren wij het schip als vakantiehuis op het water! Laten we hopen dat we binnenkort weer met onze gasten kunnen varen. De prijs is € 54,00 per persoon per nacht.  Voor een langere periode gelden andere prijzen. Interesse? Kom in contact!, 

Deze zomer is in elk opzicht bijzonder ... enerzijds vanwege COVID 19 en anderzijds vanwege het weer! We zijn weer onderweg!

 

Helaas, vanaf 01.01.2019 zal de BTW stijgen van 6% naar 9% op voedsel en ook op hotelaccommodatie en dus ook op onze reizen! De verhoging is helaas erg laat aangekondigd en alle contracten zijn al met 6% verzonden en ook door u ondertekend. Helaas moet ik 9% betalen! Dit jaar zal ik u de kosten niet in rekening brengen, maar volgend jaar heb ik geen keus!

Vanaf 01.07.2018 zijn wij verplicht door de EU om onze reizen aan te bieden als pakketreizen. Dit zal onze contracten en de algemene voorwaarden veranderen. Daardoor wijzigt ook de betalingsvoorwaarden. De overdracht van de boekingsbedragen vindt niet meer plaats op onze rekening. U zet het geld over naar een derdegeldrekening en wij worden één dag na uw vertrek uit betaalt.

September 2016 ...ongekende temperaturen, het water heeft 19 graad, zwemmen en droog vallen is geen enkel probleem. Het is nog stets mooi weer op de Waddeneilanden! Geniet ervan!

Pagina's

Subscribe to Zeilreizen met de Aagtje op IJsselmeer, Wadden en Friese Meren RSS