Deze zomer is in elk opzicht bijzonder ... enerzijds vanwege COVID 19 en anderzijds vanwege het weer! We zijn weer onderweg!

 

Helaas, vanaf 01.01.2019 zal de BTW stijgen van 6% naar 9% op voedsel en ook op hotelaccommodatie en dus ook op onze reizen! De verhoging is helaas erg laat aangekondigd en alle contracten zijn al met 6% verzonden en ook door u ondertekend. Helaas moet ik 9% betalen! Dit jaar zal ik u de kosten niet in rekening brengen, maar volgend jaar heb ik geen keus!

Vanaf 01.07.2018 zijn wij verplicht door de EU om onze reizen aan te bieden als pakketreizen. Dit zal onze contracten en de algemene voorwaarden veranderen. Daardoor wijzigt ook de betalingsvoorwaarden. De overdracht van de boekingsbedragen vindt niet meer plaats op onze rekening. U zet het geld over naar een derdegeldrekening en wij worden één dag na uw vertrek uit betaalt.

September 2016 ...ongekende temperaturen, het water heeft 19 graad, zwemmen en droog vallen is geen enkel probleem. Het is nog stets mooi weer op de Waddeneilanden! Geniet ervan!

Der Sommer hat hier mit viel Sonne, weinig Wind und guter Laune begonnen. Trockenfallen, Seehunde und Grillen....der perfekte Sommer …

Summer Impressions

Pagina's

Subscribe to Zeilreizen met de Aagtje op IJsselmeer, Wadden en Friese Meren RSS