Crew

Susanne Willie en Diederik Sonneveld, de eigenaren van het schip, gastvrouw en schipper zijn een ervaren team en varen al vele jaren met elkaar. Met ontelbare groepen hebben zij al over het wad gezworven. Wilt u een gemoedelijk weekend aan boord meemaken, een sportief zeilavontuur beleven, of gewoon samen met familie of vrienden een tocht maken, wij luisteren graag naar uw wensen en al naar gelang de weersomstandigheden wordt het vaarplan uitgestippeld. 

Wij hebben een ruime ervaring met jeugdgroepen, schoolklassen en b.v. ook met kankerpatientjes, autistische kinderen, jeugdig lichamelijk gehandicapten en moeilijk opvoedbare kinderen.

Susanne en Diederik zijn beiden gediplomeerd als gezagvoerder voor de zeilende passagiervaart.

Aan boord tijdens de tocht, leert u onder professionele leiding hoe met een groot zeilschip gevaren moet worden. Het is een geweldig gevoel als u, zo u dat wenst, een keer aan het grote roer staat.

Zeilen op een groot schip betekent “teamwerk”. Aan boord doen zich daartoe vele mogelijkheden voor. Ieder kan zijn bijdrage leveren, naar eigen kennis, kunde of de demonstratie van de spierkracht. Denk aan het hijsen en bedienen van de zeilen, of het bereiden van het diner. Belangrijk is het om te bedenken dat wat dat betreft alles mag en niets moet.