Groepsreizen tot maximal 18 personen

Met familie of vrienden, met collega’s, het kerkkoor, een club, een schoolklas, of met een jeugdvereniging.  Al zeilend genietend van zon, water en wind.

De Aagtje verschaft de ideale omgeving om, al zeilend met een groep, een weekend te ontspannen, een vakantie te genieten, of een feestje te vieren.

U komt aan boord en na het uitpakken van de bagage, stelt de bemanning zich aan u voor. Na het kennis maken, wordt met in acht name van de weersverwachtingen en uw specifieke wensen een vaarplan opgesteld. Daarna kunt u relaxen aan dek, de boot verkennen, of de oude binnenstad van Harlingen bezoeken. De volgende ochtend, na het ontbijt en een kort overleg over de taak verdeling bij het zeilen, zijn we klaar om de trossen los te gooien en op weg te gaan van Vlieland, Terschelling of een andere bestemming, al naar gelang uw wensen en de weersomstandigheden.

Nadat de zeilen zijn gehesen kunt u genieten van de natuur, van het zeilen, zeehonden observeren, een gesprek voeren en een kop koffie of thee drinken. ,

Op de waddenzee moet tussen de zandbanken worden gemanoeuvreerd en daarom zullen de stand van de zeilen worden aangepast, of moet er ``overstag`` worden gegaan. De hulp van de gasten bij het bedienen van de zeilen is altijd welkom. Afhankelijk van de windrichting en kracht, arriveren wij na vier tot zeven uur varen op een van de eilanden. Nadat alle zeilen weer zijn ingepakt en het schip in de haven is aangelegd, kan de omgeving worden verkend. ’s Avonds tijdens het gezamenlijke diner kijken we terug op een prachtige dag.

De volgende morgen varen we weer verder.